UA-55507926-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
CURRENT MOON
What do you believe? How many diseases are based on, that an entity is attached to the human energy field and cause physical disease and mental problems?
Not at all
More than 30%
More than 50%
More than 70%
100%
Poll Maker
Free counters!

 

Diagnostik

 

Diagnostiken inom den traditionella läkekonsten är detta vad som utgör ett succéfullt resultat, därför tar det lite tid och kräver noggrannhet! Ur en shamans synvinkel är det alltid en skadligt entitet som får tillträde till människans energetiska fält och är därmed alla sjukdomars ursprung. För att få diagnosen måste man få veta vilken sorts energi det är som påverkar patienten negativ och hur den beter sig. Man måste identifiera vem eller vad det är! Dessutom måste man säkerställa vilket beteende från denna entitet framgår och på vilken väg entiten har fått tillträde till patientens energifältet!

Nuförtiden betecknar många det "Hål i Auran" som gör det möjligt för en skadligt energi att få tillträde till personens energetiska fältet. Detta hål behövs att stängas genom att få tillbaka en förlorad själ del. Extraherar man en skadlig energi utan att få stängd energifältet så är det bara en fråga om tid innan det nästa intrånget sker!

 

En shamanisk diagnos innebär frågeställningar om speciella händelser och järtecken, en sammanfattning av alla symtom som tillhör problemet, att identifierar entiteten och hitta hålan i människans energifält innan man kan börja med rensning!

Kriterierna anger dels vilka symtom en person måste ha för att kunna vara säkert av vilken form av intrång föreligger!

 

Dela

Share This